SD - COACHPRAKTIJK

LOOPBAAN   •   LIFESTYLE    •   VOEDING

Werken met Chakra's – Locatie: Manege Balans

2015 06 19 15.25.05

Werken met Chakra's in geuren en kleuren. Chakra's zijn de energiecentra van het lichaam. Zij zijn van vitaal belang voor ons lichaam en geven het lichaam kracht. Genezing-brengende energieën worden naar zieke delen van het lichaam gevoerd en brengen hen weer in evenwicht en in harmonie. Het is dus belangrijk om je chakrapunten goed te activeren en schoon te houden. Ieder Chakra bestaat uit drie concentrische radaren van energie, die we zelf kunnen versterken. Met praktische oefeningen gaan we in deze cursus aan het werk.

Ieder Chakra heeft zijn eigen kleur, toon, gebaar, tijdklok en zijn eigen trilling. Ontdek welke kleur en geur (biologische essentiële oliën) bij dat specifieke Chakra horen en ontdek wat zij voor jou kunnen doen.

 

In deze cursus gaan we uit van zeven hoofd Chakra's. Er zijn er nog meer, doch dit zijn de zeven basis Chakra's.

Het Basis of Stuit Chakra I (Muladhara); het Chakraal Chakra II (Svadistanna); de Zonnevlecht/solarplexus Chakra III (Manipura); het Hart Chakra IV (Anahata); het Keel Chakra (Vishuddha) V; het Derde Oog/Voorhoofd Chakra VI (Ajna) en het Kruin Chakra VII (Sahasrara).

Zoals hierboven gezegd onderscheiden de Chakra's zich van elkaar op een soortgelijke wijze als muziektonen zich van elkaar onderscheiden. Iedere Chakra is wezenlijk verschillend van de vorige en van de volgende, maar hoort wel precies daar op dat punt in de rij. Met elkaar vormen de Chakra's een systeem, dat aan het bewustzijn structuur geeft en ons in staat stelt onszelf naar lichaam, ziel en geest beter te leren kennen.

We gaan de juiste werking van een Chakra leren en voelen en de helende werking van de Chakra's ervaren. Je gaat zelf door middel van praktische oefeningen het Chakra weer activeren en in balans brengen. Daarmee zorg je er voor dat er een optimale energiestroom door je lichaam stroomt, zodat zowel lichamelijke als emotionele problemen op kunnen lossen. Geuren en kleuren helpen ons daarbij.

 

Data en tijden:
De zeven Chakra's worden per Chakra in een dagdeel behandeld. Na het volgen van alle zeven lessen ontvang je een certificaat.
De Chakra's worden gegeven op de dinsdagen 8 maart middag Chakra I en avond Chakra II; 22 maart middag Chakra III en Chakra IV avond; 5 april middag Chakra V en avond Chakra VI; 19 april middag herhalingsmiddag Chakra I tot en met VII en avond Chakra VII en feestelijke certificaatuitreiking (middag 14.00-16.30 uur en avond 19.00-21.30 uur). Wil je alle zeven Chakra-lessen volgen en ben je een van de dagen verhinderd, neem dan contact met mij op.
Locatie: Manege Balans, Zuid Langeweg 2, 4315 PH Dreischor.
Jouw bijdrage: € 45,00 inclusief BTW per dagdeel, dit is inclusief water, koffie, thee, materialen en wat lekkers. Het inschrijfgeld per dagdeel is € 5,00, dus in totaal € 50,00 per dagdeel. 

Als je je voor alle zeven dagdelen in een keer inschrijft en betaald is de totale cursusprijs € 320,00, plus éénmalig € 5,00 inschrijfgeld, in totaal € 325,00 inclusief BTW. Je kan dan tevens meedoen met de herhaalmiddag; zie hierboven. Het is mogelijk op verzoek om als je alle chakra's wilt volgen om de dagdelen wat meer op elkaar aan te laten sluiten. Ik verzorg dan tevens een maaltijd elementenrond, zonder meerkosten.
Wil je meedoen, meld je aan via het contactformulier op de webpagina of via messenger of what's app 0610208144 uiterlijk een week voor aanvang van de les(sen). Nadere informatie op dezelfde wijze als aanmelden.

 

Je kan ook op mijn facebookpagina de evenementenberichtgevingen in de gaten houden https://www.facebook.com/sdcoachpraktijk/

 

 

 

Reageer en deel

Close

Reageer en deel