SD - COACHPRAKTIJK

LOOPBAAN   •   LIFESTYLE    •   VOEDING

Voeding - jij - vitaliteit - Manage Balans

2015 12 29 06.32.21

Graag willen we fit en vitaal de zomer in!

We worden steeds kritischer over wat we in ons lijf stoppen en wat we op ons lijf smeren. We willen geen chemische stoffen waar ons lichaam niet mee om kan gaan en die ons lichaam ook niet kan verwerken.

Wanneer voelen we ons vitaal en zijn we vitaal? En hoe zit dat met jouw gezin of huisgenoten?

Welke voeding zorgt er voor dat we vitaler zijn of worden? Maar is dat niet veel duurder? En is het lekker? 

 

We maken kort kennis met de traditionele Chinese geneeswijze (TCM) en de elementenleer (Nine Star Ki). Aan de hand van een aantal uitgangspunten in de TCM en NSK bepalen we wanneer we ons nu vitaal voelen of vitaal zijn. 

Je ontvangt inzicht in hoe je je optimaal kan voeden (lichaam en geest).

Samen doen we een vitaliteitscheck. We leiden daaruit af welke "voeding" specifiek bij jou past en je krijgt adviezen omtrent voeding en vitaliteit.

Zonder toevoegingen koken met verse ingrediënten zonder pakjes! Je zult verrast zijn van de smaken en het effect er van op jou. Je zult je fitter en vitaler gaan voelen, niet zo snel meer moe zijn, gezonder voelen en zijn; in balans! 

Ook leer ik jou dat gezonde voeding niet duurder hoeft te zijn, tips en tricks! Je hoeft ook geen keukenprins of keukenprinses te zijn om een lekkere gezonde maaltijd op tafel te zetten en het hoeft ook niet langer te duren dan dat je normaal kookt. 

Natuurlijk ontvang je enkele recepten om thuis uit te proberen.

 

Bij voldoende belangstelling wil ik een tweedaagse vervolgcursus organiseren, waarbij ik dieper in ga op wat voeding voor jou en je gezin kan betekenen en leer ik jou hoe je dit kan toepassen. We bereiden dan ook samen een maaltijd. 

 

Datum en tijden:

De cursusdag "voeding - jij - vitaliteit" vindt plaats op 10 april van 10.30-16.30 uur inclusief pauzes en op 24 mei van 14.00-16.30 en 17.30-20.00 uur. Inloop vanaf 10.15 uur respectievelijk 13.45 uur.
Locatie: Manege Balans, Zuid Langeweg 2, 4315 PH Dreischor.
Jouw bijdrage: € 85,00 inclusief BTW, inclusief water, thee, koffie, materialen, wat lekkers en een lunch op 10 april en een avondmaal op 24 mei (elementenrond). Het inschrijfgeld is € 5,00, dus in totaal € 90,00.
Wil je meedoen, meld je aan via het contactformulier op de webpagina of via messenger of what's app 0610208144 voor woensdag 6 april a.s. Nadere informatie op dezelfde wijze als aanmelden.

 

 

Je kan ook op mijn facebookpagina de evenementenberichtgevingen in de gaten houden https://www.facebook.com/sdcoachpraktijk/

 

 

Reageer en deel

Close

Reageer en deel