SD - COACHPRAKTIJK

LOOPBAAN   •   LIFESTYLE    •   VOEDING

HSP/Zelfredzaamheid – Locatie: Manege Balans

2015 09 09 07.01.21

 

HSP-ers nemen met al hun zintuigen dieper waar. Omdat ze dieper waarnemen zijn ze veel gevoeliger dan anderen. Ze voelen zich vaak "anders" en reageren sterker op prikkels en kunnen daardoor sneller uit balans raken. HSP-ers absorberen energieën als een spons en dit verklaart waarom zij meer last kunnen hebben van onverklaarbare vermoeidheid en onverklaarbare emoties.
Op deze cursusdag geef ik uitleg over HSP en doen we een test. Ik leer je hoe je weer terug in je energie kan komen en blijven: zelfredzaamheid. Dit doe ik door naast de theorie vooral praktisch aan de slag te gaan met oefeningen.
We gaan goed aarden, snijden koorden door, reinigen onszelf energetisch, leren we enkele beschermingstechnieken en werken we met kleuren/geuren, etc.
Je leert daarmee als HSP-er om beter in balans te blijven en in jouw eigen energie te blijven op jouw trillingsniveau, waardoor je energieker door het leven kan gaan. Gewoon lekker jezelf zijn!

 

Data en tijden:
De cursusdagen HSP/Zelfredzaamheid zijn op 9 februari (middag/avond 14.00-16.30 en 17.30-20.00 uur) en op 22 mei (ochtend/middag 10.30-16.30 uur inclusief pauzes).
Locatie: Manege Balans, Zuid Langeweg 2, 4315 PH Dreischor.
Jouw bijdrage: € 85,00 inclusief BTW, inclusief water, thee, koffie, materialen, wat lekkers en maaltijd (elementenrond). Het inschrijfgeld is € 5,00, dus in totaal € 90,00.
Wil je meedoen, meld je aan via het contactformulier op de webpagina of via messenger of what's app 0610208144 uiterlijk een week voor de les. Nadere informatie op dezelfde wijze als aanmelden.

 

Je kan ook op mijn facebookpagina de evenementenberichtgevingen in de gaten houden https://www.facebook.com/sdcoachpraktijk/

 

 

 

 

Reageer en deel

Close

Reageer en deel