SD - COACHPRAKTIJK

LOOPBAAN   •   LIFESTYLE    •   VOEDING

Home Sweet Home I en II (tweedaagse cursus)

 

In deze tweedaagse cursus ga je leren hoe je een gezonde energiestroom in jouw huis en bij jezelf en je gezinsleden kunt bevorderen. We heffen blokkades op door toepassing van onder andere kleur, vorm en materialen in je huis. Ook geur bevordert een gezonde energiestroom in je huis en bij jouzelf. Aan de hand van jouw plattegrond (benedenverdieping) kijken we samen waar jij en jouw gezinsleden het fijnste energie op kunnen doen, opladen in je eigen huis. We maken gebruik van de elementenleer Nine Star Ki, Feng Shui en de BaGua & rituelen uit het Tibetaans Boeddhisme. Na de cursus en misschien wel tijdens de cursus ga jij zelf in je huis aan de slag en ga je merken hoe de sfeer in je huis, bij jezelf en bij je gezinsgenoten (en huisdieren) gaat veranderen. Want zoals je huis is, ben jezelf.


HSH eerste cursusdag:
Theorie over de elementenleer en Feng Shui. We bekijken de begane grond of leefruimte van jouw plattegrond en jouw oplaadplek. Welk element hoort bij jou en welke ruimte in het huis hoort bij jou. Je neemt daarvoor een plattegrond van jouw huis op schaal getekend mee, met intekening van de deuren, ramen en functies van de ruimtes. We ervaren wat geuren en kleuren met jou doen. 


HSH tweede cursusdag:
Bespreking van het huiswerk. De tweede dag gaan we jouw huisgenoten er bij betrekken en kijken we naar de inrichting van de begane grond en verdiepingen. Jij leert om blokkades op te heffen en de gezonde energiestroom weer te laten stromen. We maken daarbij onder andere gebruik van kleuren, vormen en materialen. Met concrete handvatten en adviezen ga je weer naar huis. Jij gaat veranderingen aanbrengen in jouw woning en daarmee ook bij jezelf en je huisgenoten (interne rust en evenwicht) en je maakt stappen op je levenspad en in je dagelijks leven. Ook daar worden door jouw handelingen blokkades opgeheven en zal het weer gaan stromen.

 

Datum en tijden:
6 maart Home Sweet Home I (10.30-16.30 uur inclusief pauzes) en 20 maart Home Sweet Home II (10.30-16.30 uur inclusief pauzes).
Locatie: Manege Balans, Zuid Langeweg 2, 4315 PH Dreischor.
Jouw bijdrage: € 170,00 inclusief BTW voor twee dagen, inclusief water, koffie, thee, materialen, wat lekkers en lunch (elementenrond). Het inschrijfgeld is € 5,00, dus in totaal € 175,00. 

Wil je meedoen, meld je aan via het contactformulier op de webpagina of via messenger of what's app 0610208144 uiterlijk een week voor de eerste dag. Nadere informatie op dezelfde wijze als aanmelden.

 

Je kan ook op mijn facebookpagina de evenementenberichtgevingen in de gaten houden https://www.facebook.com/sdcoachpraktijk/

 

 

Reageer en deel

Close

Reageer en deel