SD - COACHPRAKTIJK

LOOPBAAN   •   LIFESTYLE    •   VOEDING

SD Voedingsadvies

Is gezond en voedzaam eten ook zo belangrijk voor jou? Voeding is niets meer en niets minder dan het lichaam op een juiste manier van energie voorzien, zodat het lichaam optimaal zijn werk voor je kan doen. Het is dus eigenlijk belangrijk voor iedereen. Het is zo belangrijk, omdat het helpt om vitaal te zijn en te blijven.

Met goede voeding op maat spreek je zo min mogelijk kostbare levensenergie aan en je ondersteunt het lichaam optimaal om elke dag dat te kunnen doen wat jou zou uniek maakt. Je energie stroomt lekker en je bent in balans. Je eet en drinkt op het juiste tijdstip, de juiste dingen, die ervoor zorgen dat de energie blijft stromen en dat klachten en (lichamelijke) ongemakken tot het verleden behoren.

En dan is de voeding ook nog eens erg lekker, omdat het specifiek op jou is afgestemd. Want ook hier geldt, dat ieder mens uniek is. Jij vindt niet altijd alles lekker. In sommige periodes van je leven lust je iets graag en dan weer ineens niet meer. Dat heeft een reden en dat zegt iets. Zullen we samen aan de slag gaan om achter die reden te komen en het bijbehorende inzicht te ontdekken?

Voedingstrajecten richten zich op specifieke thema’s of klachten. Zo kan voeding gebruikt worden om competenties te stimuleren maar ook om een positieve bijdrage te leveren aan een fysieke en/of emotionele klacht.

Een voedingsadviestraject kan individueel - bijvoorbeeld in combinatie met een coachingstraject (NSk) of met een loopbaantraject - plaatsvinden. Dit kan door middel van een kookcoachtraject. Al kokend, duiken we jouw zelfontwikkeling in. Ook kan voor voedingsadvies worden gekozen. Het coachtraject wordt dan aangevuld met voedingsadvies op maat. Dit kun je dan zelf thuis gaan toepassen.

Aan het voedingsadvies kan ook in groepsverband vorm worden gegeven. Dit vindt dan vaak aan de hand van een thema plaats. Een aantal voorbeelden:

  • Eten met en na kanker - omdat je smaak nu eenmaal anders is als je medicijnen gebruikt of omdat je niet alles kan verdragen;
  • Afvallen of - beter gezegd - meer in balans komen en je ballast achter je laten;
  • Optimale stofwisseling en energie - vitaliteit door vijf elementen rond te koken.

Ik gebruik bij de kookworkshops zoveel mogelijk biologische, streekgebonden, seizoenproducten.

Dit is maar een greep uit de mogelijke workshops. Een workshop kan op jouw verzoek – en vanaf vier deelnemers – op maat worden ingevuld.

 

Check hier de overige workshops.
Voor informatie over de mogelijkheden of een gratis kennismakingsconsult klik hier:

Reageer en deel

Close

Reageer en deel