SD - COACHPRAKTIJK

LOOPBAAN   •   LIFESTYLE    •   VOEDING

Het traject: Coaching – Lifestyle advies - Voedingsadvies

Ieder traject start met een kennismakingsconsult. Dit gesprek duurt maximaal drie kwartier en kost € 35,-- . We maken kennis met elkaar en bespreken jouw specifieke vraag. Aansluitend doe ik je een voorstel voor een SD traject op maat.

Als jij besluit om aansluitend een traject bij SD Coachpraktijk te volgen, verreken ik de € 35,-- van het kennismakingsconsult door deze in mindering te brengen op de kosten van het totale traject.

 

 

Loopbaancoaching 

Een volledig loopbaantraject duurt vier tot acht bijeenkomsten, afhankelijk van de complexiteit van jouw vraag. Wat mag je verwachten?
Een reis door jouw verleden:
Wat heb je gedaan qua werk, welke opleidingen heb je gevolgd, kortom je CV tot nu toe.
Het heden:
Wie ben je? Over welke unieke kwaliteiten en talenten beschik jij en welke vaardigheden (competenties) heb je verworven, die je kunt en wilt inzetten?
De toekomst:
Waar ligt jouw passie, waar word je blij van? En sluit dat aan op wie je bent en wat je kan. Een deeltraject loopbaan duurt twee tot drie bijeenkomsten.
Dit traject is vooral gericht op het hulp krijgen bij solliciteren: sollicitatiebrief schrijven, CV maken, kwaliteiten zichtbaar maken, sollicitatiegesprek voorbereiden, onderzoeken of een relatie met een werkgever/bedrijf passend is, jouw specifieke vraag.
Duur van het consult: anderhalf uur.

 

Lifestyle

De duur van een lifestyletraject is wisselend. Want jij bent uniek en hebt unieke behoeftes. Een lifestyletraject is dus altijd op maat.
Het stuk ‘(H)erken jezelf en Ben jezelf ‘ duurt twee tot drie bijeenkomsten van gemiddeld anderhalf uur.
(H)erken elkaar en ben jezelf met elkaar is een relatie-vitaliteitsanalyse of –advies. Dit kan gaan over de relatie met je partner, je moeder, je kinderen, je huisdier.
De duur van het traject is hetzelfde als bij ‘(H)erken jezelf en Ben jezelf’.

Een specifiek lifestyleadvies met persoonlijke behandeling. Dit consult bestaat uit een korte vitaliteitsanalyse en een op maat vitaliteitsadvies, gecombineerd met een op jou persoonlijk afgestemde ondersteunende behandeling. Dit kan bijvoorbeeld een edelstenenlegging of een uniek huisparfum, een melange van kruiden voor een persoonlijke kruidendrank, een geleide meditatie of een Bach bloesem remedie zijn. Duur van dit consult is anderhalf tot twee uur.

Een Feng Shui lifestyletraject is een vitaliteitsadvies voor jou in relatie tot je huis en het bestaat uit een NSk-analyse van jou en je gezinsleden, een analyse van je huis (inclusief het maken van foto’s van de diverse ruimtes), het analyseren van een plattegrond en een uitgebreid schriftelijk advies (eindrapportage) voor het laten stromen van de energie in je huis. Het bespreken van het conceptrapport hoort ook bij het Feng Shui lifestyletraject. Van de eerste bespreking tot oplevering van de eindrapportage kun je rekenen op vier tot zes weken. 

 

Kaartenlegging

Soms is het fijn om hulp te vragen van de Handala-kaarten. Dit zijn kaarten die ontworpen zijn door Hans Tubben. Hij heeft hiervoor zijn ervaringen in het coachen en het begeleiden van mensen als leidraad gebruikt. Een legging kan betrekking hebben op een specifiek probleem of kan ondersteuning bieden bij een vraag waar je antwoord op zou willen. Een legging duurt een uur.

 

Kleurenanalyse

Een kleuranalyse geeft inzicht in jouw gemoedstoestand of voorkeuren. Kleuren beïnvloeden je en kleuren zijn ook verbonden aan de zeven chakra’s en de vijf elementen. Als je weet welke kleur jou ondersteunt en welke kleur je kracht geeft, kun je bij kleding en inrichting daarmee spelen. Een kleurenanalyse duurt een half uur tot een uur.

 

Voeding

Een individueel voedingstraject: een ‘coachkooktraject’.
Tijdens het bereiden van een specifiek voor jou door mij samengesteld menu - bij jou thuis of elders in een omgeving waar jij je thuis voelt – verdiepen we ons in jouw specifieke vraag. Jij ontvangt van mij een ingrediëntenlijstje en doet de boodschappen. De duur van een ‘coachkooktraject’ is twee tot tweeëneenhalf uur. Dit is inclusief het opeten van dat wat bereid is. Wij ‘coachkoken’ twee tot drie keer samen.

Een ander individueel voedingstraject is ‘je gewicht in balans, weg met je ballast’. In dit traject worden naast voedingsadviezen ook lifestyleadviezen gegeven vanuit de holistische benadering (ook loopbaanadvies is mogelijk). In elk geval zit er een NSK berekening/vitaliteitsberekening in. Voorts bespreken we wat jouw specifieke klachten en blokkades zijn en stellen we vast wat voor type je bent. Het bijhouden van eetdagboeken en de persoonlijke begeleiding (telefoon, gesprekken, whats app) zijn vaste onderdelen van het traject.

 

Nine Star ki

Ik maak bij het analyseren van jouw karakter en persoonlijkheid gebruik van Nine Star Ki (NSK), een oude Chinese filosofie. Het maakt met behulp van de Vijf Elementen de kwaliteiten, karaktereigenschappen en blokkades en ontwikkelpunten van een persoon inzichtelijk. Het laat ons de specifieke krachten van een persoon en zijn/haar uitdagingen herkennen. Het verklaart waarom iemand op een bepaalde manier handelt, denkt en reageert. Het verklaart ook waarom het met de ene persoon en het ene bedrijf beter klikt als met de ander. Nine Star Ki geeft ons tevens inzicht in jouw vitaliteit – hoe goed stroomt jouw energie. Het maakt dat ik bij Feng Shui de bewoner aan zijn huis kan koppelen en bij voedingsadvies ook echt uitgaande van de persoon op maat kan adviseren.

 

Workshops

Regelmatig organiseer ik - al dan niet in een samenwerking met een andere coach - steeds wisselende workshops waar je aan deel kunt nemen. Je gaat dan in een groep gelijkgestemden lekker aan de slag met een specifieke thema. De workshops zijn laagdrempelig en geven je de gelegenheid om in een gezellige en ontspannen sfeer meer te weten te komen over jou in relatie tot een specifiek thema. Deze workshops zijn op verzoek vanaf vier aanmeldingen/ deelnemers op maat in te vullen.

 

Bekijk de workshops.

Reageer en deel

Close

Reageer en deel