SD - COACHPRAKTIJK

LOOPBAAN   •   LIFESTYLE    •   VOEDING

SD Lifestyle advies – Coaching, Feng Shui, voeding

Lifestyle dat ben jij. Jij draagt jouw lifestyle uit. Lifestyle laat zien wie jij bent en waar je voor staat en hoe je - bewust of onbewust - met je omgeving omgaat.
Bij SD Lifestyle advies gaat het om het jou laten herkennen van de bij jou passende en energie-gevende lifestyle en om extra vitaliteit en energie aan die lifestyle toe te voegen. Stel je eens voor, je stroomt en er zijn geen blokkades meer. Je voelt je lekker in je huis en in je relatie(s), vooral in de relatie met jezelf. Je voelt je tevreden, nee … zelfs gelukkig en vitaal.

SD Lifestyle advies helpt je de energie stromend te krijgen door:

  • Coaching
  • Huisinrichtingsadvies – Feng Shui 
  • Voedingsadvies

Coaching

Bij Lifestyle coaching gaat het vooral om de relatie met jezelf energievol en stromend krijgen. Als vanzelf wordt de relatie met je omgeving dan ook positief beïnvloed. Samen werken we naar jou authentieke, unieke persoonlijkheid toe. Ik werk hier vooral met Vijf Elementen karakteranalyse (Nine Star ki) in combinatie met reguliere coaching. Ook Bach Bloesem, edelstenen, ademhalingstechnieken, kleuren en geuren, chakra’s, mindfulness, kruiden, geleide meditaties en systemisch werken kunnen aanvullend op de coaching worden toegepast. Daarnaast pas ik alle interventietechnieken toe, die ik meeneem uit mijn jarenlange loopbaan als P&O-adviseur en uit de opleidingen Arbeidsmarktpolitiek- en Personeelsbeleid (HBO), levensloop- en loopbaancoach (post HBO) en Vitaliteitscoach.

Feng Shui huisinrichting

Bij huisinrichting maak ik gebruik van Feng Shui, een eeuwenoude Oosterse filosofie en lifestyle. Het doel is om jouw huis zo in te richten dat je er oplaadt en je er thuis voelt. Het huis ondergaat daartoe een analyse. Maar ook jij wordt – met behulp van de Vijf Elementen ‘in kaart gebracht’. Het eindresultaat: jij en je huis zijn in harmonie met elkaar. De energie stroomt en in het huis laadt je op en dat merk je.

Voeding

Ook voeding is een belangrijk onderdeel van SD Lifestyle advies. Kijk voor meer informatie.

 

Voor informatie over de mogelijkheden of een gratis kennismakingsconsult klik hier.

Je kan ook een themagerichte workshop volgen link naar workshops.

Reageer en deel

Close

Reageer en deel