SD - COACHPRAKTIJK

LOOPBAAN   •   LIFESTYLE    •   VOEDING

EnergiewerkcirkelsLocatie: Manege Balans

2015 10 28 16.41.54

SD-Coachpraktijk houdt regelmatig laagdrempelige energiewerkcirkels (middag of avond).

We beginnen steeds met een korte meditatie, zodat iedereen lekker kan ontspannen en goed kan aarden.
Gezamenlijk werken we een thema uit, bijvoorbeeld werken met intuïtie of thema loslaten met behulp van diverse vormen zoals een medicijncirkel of een kleurenspiraal. Het doel is om mensen in groepsvorm bij elkaar te brengen en om te leren en te luisteren naar en met elkaar en ervaringen te delen en daarmee nieuwe inzichten opdoen.
Heb je zelf een thema waar je aan wilt werken? Laat het mij weten. Alles wat met energiewerk te maken heeft mag en kan.

Data en tijden:
Energiewerkcirkels vinden plaats op 7 februari middag; 29 maart avond; 10 mei avond en duren ongeveer twee uur (middag 14.00-16.00 en avond 19.30-21.30 uur).
Locatie: Manege Balans, Zuid Langeweg 2, 4315 PH Dreischor.

Jouw Bijdrage: € 15,00 per energiewerkcirkel inclusief materialen, water, thee, koffie en wat lekkers. Graag contant en gepast te voldoen bij ontvangst.

Wil je meedoen, meld je aan via het contactformulier op de webpagina of via messenger of what's app 0610208144. Nadere informatie of thema aangeven op dezelfde wijze als aanmelden. 

Het is ook mogelijk om energiewerkcirkels bij jou thuis te houden of een andere locatie. Het aantal deelnemers dient minimaal 6 personen te zijn, afhankelijk van het thema (soms is 4 ook voldoende). Je kiest zelf je thema. Interesse? Neem contact op. 

 

Je kan ook op mijn facebookpagina de evenementenberichtgevingen in de gaten houden https://www.facebook.com/sdcoachpraktijk/

 

 

Reageer en deel

Close

Reageer en deel