SD - COACHPRAKTIJK

LOOPBAAN   •   LIFESTYLE    •   VOEDING

26 januari 2016 Kaartlegging astrologische inzichtkaarten

inzichtkaart 26012016

 

Regelmatig doe ik een kaartlegging en vraag jullie op facebook om een keuze te maken. Vandaag heb ik gekozen voor de astrologische inzichtkaarten. Kijk op mijn facebookpagina SD-Coachpraktijk voor de kaarten, waar je een keuze uit kunt maken. Hieronder volgt de uitleg.

 

Kaart 1: Venus in Vuur

Liefde is het antwoord.

Venus in vuur is een kaart die met liefde, passie en seksualiteit te maken heeft. Het kan betekenen dat het goed voor je is om meer liefde in je leven te creëren. Wanneer je single bent, is het nu een goed moment om actief op zoek te gaan naar een partner. Venus in vuur daagt je uit om verliefd te worden, je passie te hervinden en op te gaan in het liefdesspel. Heb je al een relatie, dan heeft jullie band misschien meer passie nodig. Bedenk wat je aantrekkelijk vond aan je partner toen jullie elkaar net ontmoetten en probeer die gevoelens te herbeleven. Laat jullie liefde opnieuw opbloeien. Heeft je situatie niets met romantische liefde te maken? Liefde is simpelweg wat je moet inzetten om te groeien en je situatie te verbeteren. Liefde voor jezelf of voor een ander. Vraag jezelf af wat de liefde zou doen in deze omstandigheden en je hebt je antwoord.

Kaart 2: Saturnus in Lucht

Investeer in je relaties.

De inzichtkaart saturnus in lucht geeft aan dat het in je persoonlijke ontwikkeling goed zal doen om je relatiebanden te verstevigen. Bouw relaties op die gestoeld zijn op vertrouwen en wederzijds respect. Het is belangrijk dat je weet dat je op elkaar kunt terugvallen, zowel in goede als in slechte tijden. Vandaar dat deze kaart kan duiden op een huwelijk. Als je in een slechte relatie zit, is deze kaart een teken om meer in je relatie te investeren. Maar steek tijd en energie in een relatie die op de lange termijn de moeite waard is. Soms betekent dat dat vriendschappen of relaties die niet meer goed voor je zijn, zullen verdwijnen.

Kaart 3: Zon in Lucht

Wees eerlijk tegen jezelf.

Heb je de inzichtkaart zon in lucht getrokken, dan kan dat een teken zijn dat je de communicatie met jezelf wat meer kunt aanscherpen. Luister je wel genoeg naar je innerlijke stem? Ben je eerlijk? Hoe is de dialoog met jezelf? Welke woorden gebruik je naar jezelf toe? Zijn die voornamelijk negatief of positief? Hoe positiever je innerlijke communicatie is, hoe prettiger je jezelf in de buitenwereld voelt. Daarmee verandert ook je contact met de mensen om je heen. Je weet wat je wilt en kunt daardoor beter je grenzen neerzetten. Zo leer je ook om de grenzen van anderen te respecteren.

Kaart 4: Venus in Water

Heb je venus in water getrokken, dan is het mogelijk de tijd om meer aandacht te besteden aan kunst en creativiteit. Door creatief te zijn laat je een deel van jezelf naar buiten en geef je een sterke impuls aan je gevoel van zekerheid. Je kunt denken aan schilderen, muziek maken, tekenen en toneelspelen. Maar je kunt ook heel creatief zijn met koken, of door je huis op een bijzondere manier in te richten. Ga op zoek naar de vorm die bij jou past. Het belangrijkste is dat je je kunt overgeven aan wat je doet en zo tijd en ruimte vergeet. Ook inspiratie opdoen hoort bij deze kaart. Heb je het gevoel dat je wat geblokkeerd bent in je creativiteit? Ga naar een tentoonstelling, lees een boek, bekijk filmpjes op internet of bezoek een concert. Raak geïnspireerd en doe er iets mee!

 

Wil je meedoen met een Energiewerkcirkel of groepsmeditatie of een van mijn cursussen volgen? Zie in het verticaal menu voor de agenda. Schrijf je in via het contactformulier. Ik kijk er naar uit om mijn ervaringen met jou te delen. 

 

Check hier de workshops.
Voor informatie over de mogelijkheden of een gratis kennismakingsconsult klik hier.

Reageer en deel

Close

Reageer en deel