SD - COACHPRAKTIJK

LOOPBAAN   •   LIFESTYLE    •   VOEDING

HSP en Abundance

FB IMG 1454264816294 1

 

HSP, High Sensitive Person en Abundance, allebei Engelse woorden. Mijn verbondenheid met het volk van Great Britain is altijd groot geweest. Op de een of andere manier heeft een Engels woord meer kracht en betekenis. Wat is dat dan abundance? En wat is HSP?

 

Als ik het opzoek in de vertaling krijg ik overvloed, weelderigheid, pracht, rijkelijkheid, onbekrompenheid, uitbundigheid, weligheid. Dat gaf mij meteen stof tot reflectie. Wat betekent dit voor mij?

 

Ik ben zelf een HSP-er. Ik neem met al mijn zintuigen dieper waar. Dat geeft mij ook een rijk gevoelsleven en een hoge mate van sensitiviteit. Als ik vitaal ben, zit ik ook op een heel hoog trillingsniveau, je straalt als het ware je gevoeligheid en sensitiviteit door trilling uit naar anderen. Mensen die zich op een gelijk trillingsniveau bevinden, vinden elkaar en versterken elkaar. Mensen die zich op een lager trillingsniveau bevinden, trekken zich aan jou op, maar kunnen jou ook naar een lager trillingsniveau brengen omdat je geeft. Ik bescherm mezelf elke dag hiertegen (zelfredzaamheid), anders kan ik zeker als ik naar een vergadering ga of bijeenkomst of gewoon naar de Efteling een dagje met de familie erg moe en leeg zijn na die bijeenkomst of dat leuke dagje. Soms met een fikse hoofdpijn of zelfs niet lekker.

Trillingen resoneren met water en wij bestaan voor 70% uit water. Iemand die zijn hele leven gewijd heeft aan water en waterkristallen is Emoto. Een Japanse onderzoeker die onder andere invloed van geluid en trillingen op water heeft onderzocht. Waterkristallen veranderen van vorm daardoor. Je kan nagaan wat harde geluiden of bepaalde emoties met je doen. Al die blijde mensen in de Efteling..... Ik kies ervoor om vitaal te blijven en te delen vanuit mijzelf. Dan is er zoveel meer om te geven. 

 

 

De olie van Young Living die ik vandaag op heb heet ook Abundance. Een olie met een heel hoog trillingsniveau, die ik draag als een parfum. Vandaag waardeer ik mijzelf als sensitief persoon. Ook waardeer ik de mensen om mij heen die mij abundance geven. Ik ben een rijk mens en dankbaar voor al die overvloed, weelderigheid, pracht, etc. die ik mezelf en die anderen mij geven. Voor mij staat HSP en Abundance voor dankbaarheid en liefde.

 

Hoe is dat voor jou? Laat je reactie achter op mijn website of op facebook. 

 

Ik wens jullie een prachtige dag met veel nieuwe indrukken en inzichten! In dankbaarheid en met heel veel liefde!

 

Heb jij ook een rijk gevoelsleven? Ben je HSP-er of vermoed je dat? Ik geef enkele keren de dagcursus HSP/Zelfredzaamheid. Wil je meedoen? Zie in het verticaal menu voor de agenda. Schrijf je in via het contactformulier. Ik kijk er naar uit om mijn ervaringen met jou te delen. 

 

Check hier de workshops.